Balnéario

2012_038_22012_0262012_0122012_0082012_018

Nee, nee, het is niet Rio de Janeiro!! Balnéario Camboriu, een stad waar velen in de zomer naartoe gaan. Vooral de rijken dan. De appartementen zijn namelijk niet te betalen. Sharon Stone, die trouwens ook in deze stad woont, is het gezicht van een aantal nieuwe flats die gebouwd gaan worden aan de boulevard. De prijzen beginnen bij een paar miljoen…

Ik ben benieuwd hoe het in de vakantie is. Nu viel het nog wel mee met de drukte, maar het schijnt in de zomer echt onmogelijk druk te zijn. De stad inkomen of uitgaan is bijna niet te doen. Ik ga mijn Kerst en Oud & Nieuw hier doorbrengen. Ben benieuwd hoe dat gaat worden! Maar Balnéario is in ieder geval een fijne stad (er zijn namelijk heel veel winkels!!)

Oh en de flats lijken op deze foto’s niet zo groot, in werkelijkheid zijn ze dat wel! Echt heel erg groot zelfs. Onder zijn ze allemaal zwaar beveiligd, soms met zwembaden. De eerste paar verdiepingen kunnen restaurants, sportscholen of kantoren zijn. En daarna beginnen de appartementen, met op de bovenste verdiepingen natuurlijk een landingsplaats voor je helikopter. En anders is er een zwembad, tennisbaan of een ruimte voor feesten. Heel normaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s