Circus

2012_0042012_0062012_0222012_0322012_0372012_0962012_0572012_1092012_115

Een circus in Indaial?! Dat kan niet veel goeds zijn. Toch wilde ik (als enige) graag naar het circus. Omdat het eens iets anders is en het geeft weer een ander beeld van het normale leven hier. Dit Circus Toricceli was zeker niet hetzelfde als Circus Renz. Maar voor een avondje was het best leuk.

Trouwens, dieren mogen niet meer in het circus gebruikt worden. Ze kregen namelijk niet genoeg eten en als ze iets te oud waren, werden ze ergens gedumpt. Een goede reden vind ik. In plaats van echte dieren gebruikten ze dan ook kostuums, ook erg leuk…

En het blijft natuurlijk Brazilië. Een klein jongetje werd alvast klaargestoomd voor het echte motorwerk. Op een minibike ging hij de kooi in. Over de kop lukte nog niet, maar voor een 4-jarige was het echt spectaculair wat hij deed. Of hij het ook leuk vindt weet ik niet. De gassen die de rest van de voorstelling in de tent bleven hangen waren ook niet echt prettig, maar dat heeft er niet zo veel mee te maken.

Verder werd er vooral veel gedanst en gezongen, voornamelijk kinderliedjes. Kinderachtig? Ja, maar hierdoor kan ik het wel begrijpen. Dus elk nadeel heb dus ook hier z’n voordeel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s