Familieweekend

Dsc02235Dsc02215Dsc02216Dsc02222Dsc022052012_028Dsc02238Dsc02155Dsc02168Dsc02169

Afgelopen weekend hebben we met de familie van moeders doorgebracht. Op een prachtige uitgestorven plek, midden tussen enorme bergen met alleen maar bomen, zandwegen, een wijds uitzicht en prachtig weer. De dagen werden gevuld met varen, wandelen, eten, praten, lachen, spelletjes spelen en natuurlijk werd er ook gekeken naar de Olympische finales voetbal en volleybal. Helaas werden 2 van de 3 verloren, dus dat bracht een iets wat sombere stemming. Het was nog even spannend of we überhaupt wel televisie konden kijken, want een van de auto’s was tegen de kabel aangereden. Internet en het bereik van je telefoon waren in de verste verte niet te vinden, dus de televisie was de enige manier om de belangrijkste (verloren) (voetbal)finale(s) te volgen.

Het huis zag er van de buitenkant mooi en gezellig uit. Helaas waren de houten muren niet zo dik en kon je ’s avonds elk miniscuul geluid horen. Een snurkende onderbuur of langsrijdende vrachtwagen? Pech gehad (en dat heb ik geweten). Al met al was weer een compleet nieuwe omgeving en ben ik erg blij dat ik het gezien heb. Raar, dat een uur rijden zo compleet anders kan zijn. Maar dat maakt Brazilië zo bijzonder!

P.S. De zwarte stippen/vlekken horen bij een van de kaartspelletjes. De verliezer van de ronde krijgt een verbrande kurk ergens in het gezicht gedrukt. Gelukkig was iedereen een keer de klos…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s